In de week van 19 tot 23 april is het dan eindelijk zover: de allereerste landelijke Gay-Straight Alliance week van Nederland gaat van start. Tijdens deze week gaan homo’s en hetero’s op scholen door heel het land het gesprek aan met hun medeleerlingen over homoseksualiteit. De jongeren, verbonden als GSA zullen zoveel mogelijk medeleerlingen vragen een verklaring te ondertekenen waarin zij zich uitspreken tegen homodiscriminatie en voor een veilige school voor iedereen.

Jij kan ook meedoen! Wil jij dat jouw school een veilige plek voor iedereen is waar je gewoon uit de kast kunt komen als homo? Doe dan mee met de GSA-week. Vind jongeren die met jou mee willen werken en organiseer een campagne om zoveel mogelijk jongeren de verklaring te laten ondertekenen.

Wil je weten hoe het in zijn werk gaat? HIER lees je alles wat je moet doen.

Meer info?

http://www.gaystraightalliance.nl