Hanne is een jonge, succesvolle debutante, als ze Debra, een paar jaar oudere politica, leert kennen. Het is liefde op het eerste gezicht.
Acht jaar later wordt Debra plotseling ernstig ziek. De relatie komt onder zware druk te staan. Om maar meteen komaf te maken met Debra’s vrees in de steek te zullen worden gelaten, legt Hanne haar pen neer, en wijdt zich voortaan uitsluitend aan de verzorging van haar geliefde. Het wordt stil rond het paar. In Debra’s toestand komt geen verandering. ‘Mijn dagen zijn geteld,’ zegt ze op een dag. Dan vraagt Hanne haar prompt ten huwelijk. Als bij wonder komt Debra’s genezingsproces op gang. Korte tijd later is ze weer helemaal de oude. De medische wetenschap staat voor een raadsel. Geen jaar later besluiten ze te scheiden.
Vandaag, na tien jaar, ontmoeten ze elkaar toevallig op een terrasje ergens in de Ardennen. Wat deed hen eertijds besluiten uit elkaar te gaan? En is deze ontmoeting wel zo toevallig?

Een stuk over de raadselachtige paden van de liefde, over haar helende kracht, maar ook over haar onverbiddelijkheid, gespeeld door twee rasactrices van eigen bodem!

Auteur: Walter Van Den Broeck
Regie: Eric Kerremans
Cast: Nora Tilley en Anneleen Cooreman

VVK: 10 euro / ADD: 12 euro
Tickets te verkrijgen in ipso facto (059-56 84 00)

zondag 14 maart ’10 20u00
Ipso Facto, Marktstraat 25 te Oudenburg
Organisatie: Raad voor Cultuur i.s.m. dienst Cultuur Stad Oudenburg