Nieuwe editie van ABC brochure

Dinsdag 24 november 2009 om 19.00 uur vindt in de Forumzaal van de Bibliotheek Kris Lambert, Wellingtonstraat 7 in Oostende, de voorstelling van de vernieuwde en commercieel vormgegeven infobrochure ‘Het ABC van de holebicultuur’ plaats. Daarna is er in het kader van de Take Care week 2009 (dit is de week vóór de Wereldaidsdag op 1 december) een infoavond met gastspreker Dr. Alexis Dewaele, die zich met het publiek zal onderhouden over de maatschappelijke positie van holebi’s, met gegevens uit recente holebi-onderzoeken.

Via onderstaande links kunt u deze onderzoeken downloaden:

* Rapport “De schoolloopbaan van hetero- en holebijongeren” (Word)
* Rapport “Het discours van jongeren over gender en holebiseksualiteit – Over flexen, players en metroseksuelen” (PDF)
* Rapport “Welebi – onderzoek naar het sociaal en mentaal welbevinden van lesbische en biseksuele meisjes” (PDF)

Deze infoavond is voor geëngageerden in de holebibeweging, maar ook voor de geïnteresseerde man of vrouw, holebi of hetero. Het is de bedoeling om aandacht voor het thema te genereren. Mag ik daarom vragen om deze informatie onder vrienden en kennissen, via websites, nieuwsbrieven,… te verspreiden? Dank u.

Iedereen kan de brochure krijgen in Polaris, Groentemarkt 19a, 8400 Oostende, of er eens een blik op werpen via de website www.polaris-wvl.be.
Gepost op 7 november 2009 om 13u11

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: ,