Elke maandag en woensdag om 19u30 in het Arentshof of op het Gruuthuseplein (Dijver). Alle voorstellingen vinden plaats in openlucht, zijn gratis en duren maximaal 1 uur. Bij ongunstige weersomstandigheden gaat de activiteit niet door.

Circus Ronaldo met de nieuwste productie Circenses slaat zijn tenten op aan het station van Brugge en we leggen ook een gratis bus in richting het winterfestival Feux d’hiver van Le Channel in Calais.
Programma winterse sfeeravonden

ma 9 en woe 11 november – 19u30 – Gruuthuseplein
Voorstelling Neige de feu – Cie. Entre Terre et Ciel (Fr)
Een mooie vrouw danst met vuur op het ingetogen ritme van bezwerende live muziek.
ma 16 en woe 18 november – 19u30 – Gruuthuseplein

Voorstelling Cliffhanger – Bash Street Theatre (UK)
Een levensechte stomme film, compleet met vallende gebouwen, waaghalzen, slapstick humor en live pianobegeleiding. Gebaseerd op Buster Keatons kortfilm “Convict 13”. Award winnaar op het straattheaterfestival in Tàrrega (ES)
ma 23 en woe 25 november – 19u30 – Arentshof

Concert AmberTango (B) en Tangosalon “Pasos de Brujas”
Vijf bezielde Antwerpse tangomuzikanten nodigen je uit op de dansvloer. “Pasos de Brujas” zet de dans als eerste in. Gewoon luisteren en genieten mag natuurlijk ook www.ambertango.be en www.tangobrugge.be
ma 30 en woe 2 december – 19u30 – Arentshof