Op 28 september is het precies zes jaar geleden dat Jong & HiB van start ging. Jong & Holebi in Brugge is tot dusver de langst lopende holebi-jongerenorganisatie in het arrondissement Brugge.

Het voorbije jaar werden alweer heel wat oude dromen werkelijkheid en het aanbod kreeg door de toestroom van vrijwilligers een enorme boost. Van 45 activiteiten naar 110 activiteiten per jaar. ‘We hebben goed geboerd’ aldus coördinator Frederik. Onze grenzen zijn we deels gaan verleggen via publicaties als Gay in Bruges, Spinnertje, Mijn iks-ij doet koekoek! en Expeditie Holebi. We merken dat de interesse toeneemt bij zowel jong als iets ouder publiek en vraag naar fuiven groot blijft.

Ben je nog afgekomen naar ons, leg dan eerst contact via het forum of maak eens afspraak voor een babbeltje. Jong & HiB kan ook jouw beste vriend(in) worden, want via activiteiten en het forum was zij de matchmaker voor vele vriendschappen en relaties.

Natuurlijk géén Jong & HiB zonder vrijwilligers, nieuwkomers, oude bekenden, sleutelfiguren, sponsers en subsidiënten zoals de Nationale Loterij, Stad Brugge, Provincie West-Vlaanderen, Gelijke Kansen in Vlaanderen, Jint vzw en de Vlaamse Gemeenschap afdeling Jeugd & Sport. Geen bekendheid en films zonder Cinema Lumière en Lumière Distributie, International Gay & Lesbian Youth & Student Organisation, Brugse Emancipatieraad en Brugse Jeugdraad…. en niet te vergeten het CGSO team Brugge en de beheerraad van welzijnskoepel CAW de Poort vzw, die ons logisitieke en materiële steun gaf vanaf het eerste uur.

We houden je graag op de hoogte wat er de komende periode zal gebeuren.
Gepost op 14 september 2008 om 11u02