Jong & HiB voorziet binnenkort een eerste papieren versie van haar holebigids www.gaybruges.be

Wat eerst niet mogelijk leek, zal er dan toch van komen. Jong & HiB plant de uitgave van een gratis holebi stadsgids met in de katern een stadsplan. Op dit moment worden nog tal van adverteerders gezocht die zelf holebi zijn, een zaak hebben waar veel holebi’s komen, holebi’s als doelgroep hebben of waarvan het personeel in de winkel iedereen op een gelijkwaardige manier wil behandelen en respecteren.

Er is gekozen voor een elegant formaat. Advertenties gaan vanaf 45euro voor een halve pagina in fullcolor. Er is veel aandacht voor zichtbaarheid: zo worden er ook speciale folderdisplays gemaakt op een 30 tal plaatsen in de stad en 20tal plaatsen daar buiten. Een groot deel van de oplage is bestemd voor de Toeristische dienst. Het initiatief komt vanuit Jong & HiB zelf.

Naast de advertentiesis ook veel plaats voorzien voor alle adressen die we tot dusver hebben opgenomen. Enkele holebi’s uit Brugge (jong, oud, hetero en holebi) doen hun zegje en als het nog even kan leren we toeristen ook enkele woordjes Brugs, zodat ze mondje-babaatje kunnen doen.

Heb je interesse in het nemen van een advertentie? Wil je gegevens wijzigen?
Neem dan contact op met [email protected]
Meer info?

www.gaybruges.be
Gepost op 3 juni 2008 om 23u07