Mensen die ingeschreven zijn op onze nieuwsbrief wisten al een tijdje van de opening van het nieuwe holebi-café The Pink Panter in de Mallebergplaats. Oud nieuws want met één week verschil ging de nieuwste holebi-bar the Baron’s open in Assebroek (Brugge).

Bolero

Jarenlang was er maar één homobar in Brugge, waar je moest aanbellen zodat Ginnetje je kon binnen loodsen in de donkere gezellige wereld voor homofielen. Daar is nu een einde aan gekomen. De bar is inmiddels gesloten en er zijn twee openlijk toegankelijke cafés in de plaats gekomen.

Pink Panter

Op vrijdag 15 februari 2008 ging een nieuw holebi-café in de Mallebergplaats 7 (straat achter de burg) open. Het eerste subcultuurcafé voor holebi’s in Brugge. Het kreeg de naam ‘The Pink Panter’ mee en dat verwijst niet alleen naar de roze inspecteur (met h), maar ook naar een gelijknamig Brugs holebicafé decennia geleden.

Pink Panter is open ma, di, wo, vr, za en zo open zijn vanaf 16.00u. Donderdag is men gesloten. Op de opening was er vrij veel volk en de medewerk(s)ers van Jong & HiB stonden als eerste aan te schuiven.

The Baron’s

Met één week verschil ging op vrijdag 22 februari 2008 de aangename holebi-bar the Baron’s open. Gelegen aan de Baron Ruzettelaan 262 te Assebroek, net buiten de stadkern. De bar is elke dag open vanaf 20 uur en op woensdag gesloten.
Er is een ruime parking voorzien, want op de verbinding richting Oostkamp is parkeren niet altijd eenvoudig. (zelfde met de binnenstad overigens). De bar heeft een zonnig terras, alles in een mediterraanse sfeer.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Meer info?

www.gaybruges.be
Gepost op 25 februari 2008 om 00u36