Op 14 februari 2008 lanceert Merhaba, de vereniging voor en door allochtone holebi’s, in samenwerking met de multiculturele verenigingen C.D.F. en Kif Kif en het Regenbooghuis Brussel, de bijzondere poëziewedstrijd “Liefde, breng ons Dichter”.

De wedstrijd loopt van 14 februari tot en met 8 april 2008 en draait om het universele thema van ‘Onvoorwaardelijke liefde / Onmogelijke liefde’.
Love hurts, love heals. Wanneer je iemand liefhebt, valt dit niet altijd in goede aarde. Je partner heeft niet de juiste leeftijd, kleur, godsdienst of het juiste geslacht. Maar dat houdt de Liefde niet tegen…

De gedichten zijn in het Nederlands of in het Frans, maar de deelnemers kunnen zich laten inspireren door gelijk welke dichtvorm: de Arabische poëzie, de Japanse haiku, een leuke limerick, Turkse verzen…. of een eigen unieke creatie!

De winnende gedichten krijgen alle aandacht op het literaire evenement van 13 mei 2008 in De Markten; de dichters worden in de bloemetjes gezet.

Meer info?

Het reglement van de wedstrijd is te vinden op www.merhaba.be.
Gepost op 13 februari 2008 om 18u58