Transamerica

Zondag 20 januari 2008 , 20u00

Bree, een hoog opgeleide transseksuele vrouw, heeft twee baantjes en spaart voor haar laatste geslachtsoperatie. Op een dag krijgt ze een telefoontje van een weggelopen tiener vanuit de gevangenis. Hij is op zoek naar zijn vader en Bree beseft dat deze jongen het resultaat is van een vluchtig heteroseksueel contact uit haar verleden. Haar eerste reactie is er één van ontkenning, maar haar psychologe raadt haar aan de confrontatie met het verleden aan te gaan. Ze zal haar toestemming voor de chirurgische ingreep niet verlenen tenzij Bree de jongeman gaat opzoeken.

Regie: Duncan Tucker
Met: Felicity Huffman, Kevin Zegers
103 min – Verenigde Staten – 2006

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: ,