Vrijdag 14 december 2007 , 22u30

Tel Aviv heeft het allemaal: de modernste luxewinkels, alternatieve kroegen, homobars, een kunstscène. Het vibreert, het is jong. Maar misschien is dat niet veel meer dan een zeepbel? Buiten woedt een bittere oorlog. Op een boogscheut vind je de vernederende en gevaarlijke grensovergangen. Er kan altijd een bom ontploffen bij een zelfmoordaanslag… Drie twintigers – twee homo’s en een meisje – wonen in een flat in het hipste gedeelte van de stad. Als Noam als reservist een grensovergang bij de West Bank moet bemannen, ontmoet hij de Palestijn Ashraf in vreemde omstandigheden. Niets kan de seksuele aantrekkingskracht tussen die twee tegenhouden. Lulu heeft ook zo haar problemen met Cupido en restauranthouder Yali wil zijn nieuwe verovering meer stadse manieren aanleren. Ashraf mag op de flat komen wonen, zo besluiten de drie, zij zullen ervoor zorgen dat hij als Palestijn niet opvalt.

Regie: Eytan Fox
Met: Ohad Knoller, Yousef “Joe” Sweid, Daniella Wircer, Alon Freidmann
117 min – Israël – 2006