Jong & HiB, de jongerenwerking van Brugge die open staat voor holebi’s, hetero’s, trangenders,…is op zoek naar getuigenissen in woord en/of beeld. We weten niet of we via deze oproep ze zullen bereiken, maar misschien kan jij vrienden hierover vertellen en aansporen om met ons contact op te nemen.

We zoeken meisjes en jongens, die wel verliefd worden op mensen van hetzelfde geslacht, maar geen behoefte hebben om in het holebi-milieu of holebi-verenigingsleven rond te hangen. Omdat ze zichzelf misschien geen holebi-etiket opkleven. Jongeren die er niet toe aangetrokken zijn, die het bewust niet opzoeken, er zich niet thuis voelen of er simpelweg geen behoefte aan hebben. Jong & HiB geeft het woord aan jongeren tussen 14 en 30 jaar oud, die ook zonder een holebi-milieu volstrekt gelukkig zijn. Wie ze zijn en wat hen boeit.

Dit alles zal gebundeld worden in een informatieve uitgave, die diverse meningen bevat rond de thema’s: wat/hoe is verliefd zijn volgens jou?, het holebi-milieu, jezelf in de toekomst. Rond deze onderwerpen voeren we een gesprekje via mail, telefoon of volgens afspraak. Stuur een mailtje naar [email protected]

Tevens zijn we op zoek naar een nieuwe reeks witte raven onder holebi’s. Ben holebi én Joods, Moslim, Koreaan, Congolees, met een handicap, een beroemde moeder of een zeer ongewoon beroep of hobby? En wil je daarover iets vertellen aan onze medewerker(s)? Dan verdient het een plekje op onze website www.j-h.be