Vanavond vrijdag 27 juli om 21uur afspraak in ‘camping’ Het Entrepot. Daar vullen we de avond met eigen en buitenlandse films. Bij goed weer gaat het door in openlucht en krijgt het geheel een chaotisch zomers festivaltintje. Stel je dus open voor het avontuur!

Nogal wat mensen vragen ons: hoelaat? De zonsondergang is voorzien om 21u40, maar of het zal droog blijven is koffiedik kijken. Als het buiten niet kan, dan is het binnen.

Ik zal wat later komen. We zijn misschien geen bioscoopzaal, maar starten wel om 21u30 met de projectie van de kortfilm Layover en eigen beeldmateriaal. Voorzie jezelf van een zitsysteem als je later komt, want mogelijk zijn plaatsen weg.
De experimentele hoofdfilm “Whispering Moon” is voorzien na de pauze om 22u30. Ben je van plan nog later te komen? Kom dan om middernacht om te chillen tot een uurtje of twee en laat ons rustig film kijken. Tha!

Hoeveel kost het? De voorstelling zelf is gratis er is geen deelnamekost. Goodie-bags zijn er zolang de voorraad strekt.

Moet ik iets meebrengen? Lichaamswarmte is leuk, maar een deken is volgens Martha en ons een GOOD THING als de zon ondergaat.

En de filminhoud? www.j-h.be/film
Gepost op 27 juli 2007 om 11u16