Kim verteld het verhaal van verstoten lesbische dochter die op zoek gaat naar vriendschap en liefde, in een boek die ze in eigen beheer heeft uitgegeven.

Het verhaal

De 20 jarige Juna wordt verstoten door haar moeder. Een lesbische dochter, daar had ze niet om gevraagd! Bovendien zou het een slechte invloed zijn op haar 2 andere dochters.
Juna wordt naar Sint-Truiden gestuurd. Ze ziet de toekomst somber in; tijdens de week zit ze gevangen in een internaat, de weekends brengt ze door bij een oude tante, die ze jaren niet heeft gezien.
Als Juna de verlegen Siri leert kennen is ze op slag verliefd. Ze zou er alles aan doen om haar hart te winnen maar.. Siri is hetero. Toch besluit Juna dat het haar taak is om Siri gelukkig te maken, als verliefden, of als vrienden.Wanneer Juna haar gevoelens beantwoord worden kan haar geluk niet op. Toch weet Siri niet goed wat ze moet doen; haar hart volgen en voor Juna kiezen, of haar verstand volgen en haar ‘normale’ relatie met Jim behouden. Siri kan Jim niet vergeten dus trekt Juna zich terug. Ze bouwt een vriendschap op met haar turnleerkracht. Dan krijgt Juna tegen alle verwachtingen in nieuws van haar thuisfront; haar zusjes missen haar en willen dat ze terug naar huis komt. Siri beseft dat ze Juna aan het verliezen is en wil vechten voor hun relatie.

Bestellen

Het boek is uitgebracht in eigen beheer en is niet in de winkel te koop.
Bestellen kan via [email protected]. Het boek kost 16 euro en telt 210 pagina’s.
Gepost op 20 maart 2007 om 12u52