9 aug, 2023 Het vierde en laatste seizoen is vanaf vandaag te zien op Disney+. High School Musical: The Series keert officieel terug voor seizoen 4 – het laatste seizoen van de show – en daarmee ook het vierde deel van de HSM-filmfranchise.

In het derde seizoen van HSMTMTS werden de Wildcats uit hun natuurlijke omgeving gehaald en midden in het bos gedropt in Camp Shallow Lake. (Sommigen van jullie herinneren zich misschien dat Shallow Lake hetzelfde zomerkamp is waar Nini Salazar-Roberts, gespeeld door Olivia Rodrigo, en E.J. Caswell [Matt Cornett] hun seizoen 1-romance begonnen). Die zomer was er zeker eentje voor onze favoriete theaterbende, met persoonlijke uitdagingen, geheimen, relatieproblemen en realityshowdrama’s terwijl ze probeerden een succesvolle kampproductie van Frozen te organiseren. Nu is het tijd om terug te keren naar East High om af te studeren.

“Na vier jaar op East High is het tijd om af te studeren. Dit wordt ons laatste seizoen,” schreef regisseur Tim Federle. “Deze serie bracht de meest buitengewone cast – en crew en medewerkers – in mijn leven. Tot ziens bij het afstuderen!”