BRUGGE – 2 juli, 2022 DC Comics bracht een pride special comic uit. Het uitbraakverhaal van Batman: Urban Legends voor de allereerste keer verzameld in één deel. Tim Drake’s zoektocht naar een vermiste vriend die is ontvoerd door de schurken die bekend staan als de Chaos Monsters, leidt ertoe dat Tim zijn identiteit als biseksuele man realiseert. Het verzamelen van de Tim Drake-verhalen uit Batman: Urban Legends #4-6 en #10, met een gloednieuw verhaal waarin Tim samenwerkt met zijn voormalige Young Justice-teamgenoten en de Batgirls, het begin van Tim Drake’s 2022-pad!

We can’t get enough of these two. ?

Catch Tim and Bernard in the #DCPride: TIM DRAKE SPECIAL #1, available now: https://t.co/9eTUGyfixP pic.twitter.com/AGBmvjAULY— DC (@DCComics) June 30, 2022

Image courtesy of DC LOGO AND ALL RELATED CHARACTERS TM & © DC Comics. (s21)