BRUGGE – 26 juni, 2022 Voor Disney+ kun je kijken naar de Off-Broadwaymusical opvoering gefilmd in Stage 42. Trevor, een eigenzinnige en extraverte 13-jarige jongen, wordt verliefd op een jongen op zijn school. Trevor is een fan van zangeres Diana Ross en wil zich voor Halloween als haar verkleden. Hij houdt ook van acteren en dansen in toneelstukken op school. Vanwege deze verschillende interesses wordt Trevor gediscrimineerd door zowel zijn ouders als zijn vrienden; zijn ouders proberen vaak te negeren dat hun zoon anders is en zijn vrienden pesten hem talloze keren gedurende de schooldag. Trevor woont ook counselingsessies bij met de priester van zijn ouders. Trevor probeert zijn leven te nemen door een overdosis aspirine in zijn kamer terwijl hij naar Diana Ross luistert en zegt: “Iedereen op school denkt dat ik homo ben. Het moet te zien zijn.” Zijn zelfmoordpoging mislukt en als gevolg daarvan vindt Trevor een nieuwe vriend in een verpleegster die voor hem zorgt.

Image courtesy of Disney