De vorige T-Day lokte heel wat geïnteresseerden en de vraag naar een ontmoetingsplaats voor transgenders en hun omgeving bleek erg duidelijk.

De T-Day vormt een ideale gelegenheid om dialoog te houden over alles wat komt kijken bij transgenderisme. Zowel transgenders als hun ouders, familie, partners, vrienden en geïnteresseerden kunnen deelnemen aan deze dag waarop een uitgebreid aanbod aan activiteiten wordt geboden. Zo komen onder meer Transgender Europe en çavaria vertellen over wat ze reeds bereikt hebben en wat ze in de toekomst nog willen verwezenlijken. Er is een debat ‘Leven als Transgender in Vlaanderen’ en er worden de hele dag door nevenactiviteiten georganiseerd zoals enkele tentoonstellingen, kortfilms, een standenmarkt,… Net zoals vorig jaar wordt de T-Day afgesloten met een kaarsjesmoment waarbij er even wordt stilgestaan bij the Transgender Day of Remembrance.

Meer info en gratis inschrijven via www.cavaria.be/t-day-2014.