De nieuwe reeks begint met het aangrijpende verhaal van Corné, een jongen van 21 jaar, die is opgegroeid in een streng gereformeerd gezin. Hij durft niemand te vertellen dat hij al zijn hele leven op jongens valt. Zelfs niet aan zijn broers en zusje, waarmee hij een hele sterke band heeft.

In gedachten komt Corné wel tien keer per dag uit de kast, maar hij weet gewoon niet hoe hij dit moet aanpakken. Homoseksualiteit ligt erg gevoelig in de omgeving waarin hij is opgegroeid, dus hij is vreselijk bang voor de consequenties. Hij stelt zijn coming-out steeds verder uit. Toch is nog langer zwijgen voor hem geen optie. Arie volgt Corné als hij zijn broers en zusje gaat vertellen dat hij homo is. Dan komt het moment dat hij, met de steun van zijn zusje, naar zijn ouders gaat om te vertellen wat hij heel lang voor zich heeft gehouden…
Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

Wil jij deelnemen aan de Vlaamse versie van dit programma?

Lees dan de oproep