Homotheater in CC Biekorf

Relax, een gaysauna ergens in een stad. Een plaats waar mannen komen en gaan. Een toevallige ontmoeting tussen klanten en uitbaters. Een plek om even alles te vergeten en te genieten van iets moois: een goed gesprek, een beetje aandacht, wat warmte, misschien wat liefde en wie weet sex. Een plek om ‘thuis’ te komen of om op zoek te gaan naar je ware zelf. Armand, al jaren uitbater van “RELAX”, is blijven hangen in de jaren ’80. Zijn veel jongere steun, hulp en  toeverlaat, Bjorn, wil een nieuwe drive aan de sauna geven,maar vecht tegen windmolens en de  koppigheid van Armand,maar is zelf uit hard hout gebeiteld.Gert, vaste klant en als het ware bijna vergroeid met het mannenbadhuis, is getuige van de verpaupering van “RELAX”, maar voor hem is dit huis een plek om thuis te komen. En dan is er nog Pieter, een jonge man die toevallig komt binnenvallen.

“RELAX”een ontroerend en soms grappig toneelstuk naar een idee van Eddy Kips geschreven door Wim Morbée in een regie van Dirk Belloy.

 

Wanneer?

Voorstelling op 10 maart in CC De Biekorf

Meer info?

http://www.amfitheaterproducties.be

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: