Transgenderjongen krijgt eerste prijs

De Nederlandse fotografe Trea van Drunen is de eerste winnaar van de Pride Photo Award, een homoversie van de World Press Photo. Het is een initiatief van COC, IHLIA en Stichting Homomonument. Van Drunen won met de foto van Leon, een 12-jarig transgender jongetje dat geboren is als Lisanne.

Onder de inzendingen kreeg ook Waal Jean-Michel Clajot een derde plaats in categorie documentaire over Thaise transgenders. Dit najaar opent een expositie met de beste foto’s in Het Sieraad aan de Postjesweg in Amsterdam.

http://www.pridephotoaward.org/the-contest/the-winners-of-the-2011-edition

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: