LA DEMENCE, gerenommeerde Brussels gay club en HOLIDAYPRIDE sloegen de handen in elkaar voor dit uniek project! We zijn zeer fier om de eerste Europese gay cruise in de Middellandse Zee aan te kondigen, van Malaga (Spanje) naar Athene (Griekenland), van 1 tot 8 juli 2011, aan boord van het prachtige schip Pullman Horizon. Een 100 % gay en 100 % Europees cruise concept, georganiseerd door Belgen. Een samenwerking tussen een gay club met internationale allure en een gereputeerd holebi reisbureau in Brussel.

Indien je nog nooit een cruise gemaakt hebt, dan is dit je unieke kans. Heb je er wel al gedaan, dan zal je vaststellen dat niets boven een “LA DEMENCE” cruise gaat !
Niet alleen zal je bij zonsondergang en onder de sterrenhemel de beste party’s meemaken, maar we zullen ook enkele prachtige eilanden bezoeken, en genieten van zeer ontspannende momenten bij het zwembad met de beste lounge muziek, de heerlijkste gerechten en cocktails.
Deze week zal je je leven lang herinneren! We hebben een prachtig schip enkel voor ons gecharterd met een capaciteit van 1828 personen.
Zelf al ben je geen clubber, een gay cruise is echt iets voor jou, er zijn thema party’s aan boord gehost door de beste dj’s van La Demence, maar enkel jij beslist wat je doet aan boord, activiteiten genoeg aan boord!

La Demence Cruise, niet zomaar een cruise .

Droomeilanden: Malta, Mykonos en Santorini maken deel uit van de mooiste eilanden van de Middellandse -Zee. Tijdens de cruise zal je de kans krijgen om ze op eigen houtje of samen met je vrienden te ontdekken, of voor de liefhebbers tijdens een georganiseerde excursie.

Een ontspannende dag aan boord: Ken je deze idyllische oorden al? Ontspan je dan aan het zwembad met een cocktail en de beste lounge muziek.

Niet enkel Belgen aan boord: Wij zijn verheugd te mogen aankondigen dat tot op vandaag 21 nationaliteiten hebben gereserveerd waaronder: Albanië, België, Bosnië, Brazilië, Canada, Colombia, Duitsland, Engeland, Equador, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk, Slowakije, Slovenië, Italië, Nederland, Portugal, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

100 % Gay!

La Démence en Holidaypride charteren een volledig schip (1828 passagiers), dit wil zeggen dat het “ons schip” is gedurende een week, wat geheel anders is dan de zogenaamde “gay friendly” cruises , waar een groep gays op een “hetero” schip wordt geplaatst met families en kinderen. De twee concepten zijn niet te vergelijken!

Solo ?

Reis je alleen en wil je je reisgenoot zelf kiezen? Er is een forum op facebook waar je andere cruisers kan ontmoeten die ook alleen reizen. Je kunt ook single reserveren, zonder bijkomende toeslag, en wij vinden dan een reisgezel rond dezelfde leeftijd om een kajuit met je te delen. Een derde optie is dat je voor twee betaald, in dit geval kan je ons de naam van de tweede persoon meedelen tot twee weken voor vertrek, of de kajuit voor jou alleen houden.

Jonger dan 26 ?

Wij bieden je een korting van 100 €! Zo heb je al de goedkoopste kajuit aan 799 € per persoon voor een week volpension, soft drinks inbegrepen, alle party’s aan boord, de animaties, op een prachtig schip: je zult gedurende een week verwent worden door het personeel van het schip en je reist in volpension. De beste formule voor een luxe gay vakantie tegen een uitstekende prijs/kwaliteit. Zoek niet verder, this is it!

Schrijf je in op onze facebook pagina’s
Holidaypride
La Démence Cruise