In ‘VIRUS’ komen heel wat aspecten van de samenleving aan bod. Verschillende personages, verschillende verhalen en heel wat diepgang.
“We willen uiteraard in de eerste plaats ons publiek laten genieten van dit zeer spannend verhaal, maar vinden de boodschap die we willen meegeven zekereven belangrijk. We vonden het tijdens de brainstormvergaderingen altijd zeer belangrijk om nooit onze boodschap ‘belerend’ of ‘schools’ te laten
overkomen. Iedereen haalt zijn eigen waarheid uit dit toneelstuk.”
We leren Sebastian kennen. Hij is er net achter dat hij seropositief is. Hij kan er niet mee om en zijn stoppen slaan door. Hij nodigt zijn zes laatste bedpartners uit en speelt met hen het spel van zijn leven. Hij bepaalt de regels. Hij wil weten door wie hij besmet is. Hij wil de waarheid kennen en drijft hen tot het uiterste…
REGIE: DIRK BELLOY
6 7 8 14 en 15 januari 2011 om 20u30.

Met: Willy Ngala, Jef Mertens, Sven Pichal, Bieke Meuldermans, An Morbée, Pieter Van Keer, Wim Morbée, Lydia Smet, Tuur Van Hove, Johan van Oevelen en Sarah De Neubourg.
Info en tickets (9 euro): www.vreak.be of www.fakkelteater.be of 070 246 036