Vandaag is Jong & HiB trots om haar nieuwe editie van het holebi stadsplan van Brugge voor te stellen. Iets ruimer dan Brugge alleen, want ook Oostende staat op de kaart vermeld. Weliswaar niet zo uitgebreid als Brugge, omdat we als organisatie daar minder bekend zijn.

Een nieuwe editie met ons huisstijlkleur appelblauwzeegroen en citroengeel, aangevuld met framboos. Nieuwe en oude adressen sinds vorige editie van 2008.

Alle tekst moest iets kleiner gezet worden, omdat onze gids niet langer geniet is, maar gevouwen. Hierdoor zijn alle lettertypes aangepast zodat het wel leesbaar blijft. Het is gevouwen, omdat we er dan meer konden van drukken, en je dan ook het idee hebt dat het een plattegrond is.

De advertentieruimtes werden opnieuw vrij snel ingevuld en maken het ook mogelijk om Jong & HiB’s populairste project op papier uit te geven. Het is tevens onze grootste oplage ooit, met 18.000 exemplaren en zo’n 120 verdeelpunten in Brugge en Oostende.

Bedankt iedereen!