In augustus 2008 verscheen een gedrukte versie maken van ons holebi-stadsplan Gaybruges.be en deze is aan een update toe.

Het moet gezegd zijn dat de publicatie in de smaak viel, maar de oplage was klein, waardoor we de adressen niet altijd konden voorzien van extra boekjes. We hebben nagedacht over hoe we dit kunnen verbeteren. Met de heruitgave stappen we af van een gids en gaan voor een opgevouwen stadskaart. De ene kant zullen we gebruiken voor Brugge en de andere kant voor Oostende. We mikken op 20.000 exemplaren.

De opname van contactgegevens blijft gratis, maar Jong & HiB vraagt ook uw financiƫle steun zodat we het oplagecijfer halen. De prijzen en afmetingen van advertentieruimte zijn onveranderd. Was u de vorige keer adverteerder, dan geniet u van een zeer aantrekkelijke korting.

Hebben we u over het hoofd gezien? Dan kun u zich nu aanmelden voor publicatie via het formulier (hier downloaden) voor 20 april 2010.