Naar aanleiding van de 15e editie van de Week van de Amateurkunsten organiseert de amateurkunstensector een groot festival. Op 2 mei 2010 wordt Gent het decor van het Festival van de Amateurkunsten – Goesting met maar liefst duizenden gepassioneerde amateurkunstenaars en liefhebbers in de hoofdrol.

Vanaf de namiddag tot in de late uurtjes kan je proeven van de crème de la crème uit de amateurkunstensector met theatervoorstellingen, tentoonstellingen, dj-sets en optredens. Je kan je lichaam laten kalligraferen, het theatraal jongerendorp bezoeken, meedansen in de silent disco en erop los experimenteren in het multimedialab. Bekende artiesten tonen hun hart voor de amateurkunsten en vullen het aantrekkelijke programma aan. Top of the bill is een uniek én gratis openluchtconcert van Bart Peeters, “peter” van het Festival. Meer informatie over het programma is te vinden op: www.festivalvandeamateurkunsten.be

Om dit evenement tot een goed einde te brengen, rekenen wij op hulp van enthousiaste vrijwilligers! Het werk wordt verdeeld over twee shifts en bestaat uit een gevarieerd takenpakket.
Concreet zijn we op zoek naar mensen die een praktisch handje willen bijsteken bij taken als: ‘stewarden’ op het Sint-Pietersplein bij de podia en tribune, bewaken van ruimtes, toezicht over parking, algemene ordehandhaving in de zone…
Wat be-/ of verloning betreft is er een vrijwilligersvergoeding voorzien van 30 euro per persoon. Daarnaast krijg je 2 drankjes en een maaltijd aangeboden. Bovendien wordt het een onvergetelijke dag boordevol sfeer!

Heb je “goesting” om van deze dag een succes te maken of ken je mensen die graag een handje zouden toesteken? Neem dan contact op met [email protected].