Gek op de geur van je foefje?

De geur van een sappige, warme flamoes, foef, muisje, poesje of hoe je het vrouwelijke geslachtsdeel ook wil benoemen is onweerstaanbaar… lekker. Dat moet de parfumindustrie gedacht hebben bij het ontwikkelen van een parfum met de geur van een vagina.

Vulva Scent bestaat echt, maar is waarschijnlijk erg vies. Een paar druppels uit het flesje wakkeren de meest dierlijke instincten aan. Nu nog een celeb vinden om dit geurtje te promoten, al doen ze met dit promofilmpje al een verdienstelijke poging. Mmh welke geur heb jij aan?

Meer info?

www.smellmeand.com

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: