Boek Ype en Willem, heel herkenbaar

Het vergeten genre van de fotostrip wordt nieuw leven ingeblazen met de autobiografische strip Ype+Willem. De hilarische belevenissen vanvan Ype+Willem zijn altijd scherp, verfrissend en heel herkenbaar.

Ype+Willem verschijnen in Passionate Magazine, Stripnieuws en op nrcnext.nl, en als fotostripfilms bij de NPS en de RVU. De licht-neurotische Ype en zijn trouwe vriend Willem worden dagelijks door vele honderden lezers verslonden op www.fotostrips.nl. Of ze nu bekvechten over een dekbedovertrek, “onbezorgd” op vakantie gaan, of indruk willen maken op hun (schoon)ouders – de strips.

Prijs 9,95€
(leuk als cadeautje voor jezelf of iemand anders!)

Meer info

http://www.ype-en-willem.nl/

http://www.ype-en-willem.nl/boek_belgie.php

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: