In samenwerking met Lumière Cinema organiseert Polaris West-Vlaams Regenbooghuis op zondag 31 januari 2010 om 11:30 uur en op zaterdag 6 februari 2010 om 17:00 uur een voorstelling van de film ‘Country Teacher’. Een echte aanrader!

‘Country teacher’
zondag 31 januari ’10 11u30
zaterdag 6 februari ’10 17u00
Cinema Lumière, Brugge

Het verhaal

Een onderwijzer uit Praag besluit de stad te verlaten en een baan op een plattelandsschool aan te nemen. Terwijl hij in het dorp geleidelijk zijn draai begint te vinden, ontstaat er een hechte vriendschap met boerin Marie en haar zoon Lada.

De leraar heeft echter een aantal geheimen die hij voor zich probeert te houden, waaronder zijn homoseksualiteit. Maar wanneer zijn jaloerse ex-vriend geheel onverwacht bij hem op bezoek komt, lijkt dit niet meer mogelijk. Zijn komst zet een reeks gebeurtenissen in werking, waardoor het zelfvertrouwen en mededogen van de hoofdpersonages pijnlijk op de proef wordt gesteld.
U vindt extra info op http://www.countryteacher-lefilm.com/
Gepost op 23 januari 2010 om 01u45