De educatieve versie van Jonas en Jasper en het verhaal van Spinnertje is aangekomen in 700 basisscholen en bij 300 leerkrachten.

Jonas en Jasper en het verhaal van Spinnertje

Bij het verhaal die je bij ons in een andere versie en in vertaling kunt kopen, bestaat er ook een map afgestemd op het onderwijs. Deze werd uitgegeven door de Provincie West-Vlaanderen, die het verhaal, de werkmap, poster en dvd, heeft gedrukt en verdeeld.

Zo’n 700 basisscholen in West-Vlaanderen en 300 afstuderende leerkrachten kregen halfweg oktober een gratis exemplaar in de bus. We hopen dat heel wat scholen aan de slag gaan met het kant-en-klaar project van acht lessen over mens en maatschappij.

Door de grote vraag zal de publicatie vrij snel uitgeput zijn, want wijzelf zitten reeds aan onze laatste exemplaren.

Bestellen publicaties
Gepost op 28 oktober 2008 om 17u33