Het is zover – het nieuwe Goudou Bestuur staat in de startblokken, klaar om een spetterend werkjaar, vol leuke en inspirerende activiteiten, in te zetten. Nieuw bestuur, nieuw logo, nieuwe barwerking, … ik hoor je al denken … nieuwe bezems vegen schoon!

We zijn er ons wel degelijk van bewust, dat het bestuur van de VZW Goudou niet altijd van een leien dakje kan lopen, en dat het zeker niet eenvoudig zal zijn om iedereen tevreden te stellen.

We willen daarom in de eerste plaats een open bestuur verzekeren : alle input is welkom. Heb je ideeën voor het organiseren van activiteiten, wil je een artikel schrijven voor de Goudou nieuwsbrief, sta je graag zelf eens achter de bar, voel je je geroepen om actief mee te werken aan het onthaal, … stuur ons een mailtje, dump je geniale ingeving in onze ideeënbox of spreek gewoon iemand van het bestuur aan.

Nieuw bestuur, maar we blijven trouw aan onze tradities : op 10 April gaat het jaarlijkse vrij Podium door. Er staan een aantal heel leuke acts op de affiche, we krijgen onder andere het bezoek van Charlie’s Angels, Celine Dion, het gezin Van Paemel en vele anderen – omkaderd door een muzikale omlijsting van hoog niveau – dit wil je zeker niet missen.

Er komt ook een verrassingsact die nu in het grootste geheim wordt voorbereid – zelfs het bestuur krijgt geen inzage in het script – de paparazzi liggen al op de loer !

Op de sensualité fuif van 1 mei kan Miss Stripties jammer genoeg niet aanwezig zijn – maar de fuif gaat wel degelijk door tot in de vroege uurtjes, en het goede nieuws is : de inkom is volledig gratis !!!

In de nabije toekomst voorzien we een autozoektocht met barbecue achteraf, een fietstocht, een Italiaanse avond, een uitstapje naar de Brusselse marollen, een spirituele boswandeling, de Goudou Vlaamse Top 100 …

Hou dus de Goudousite (www.goudou.be) in het oog !

We vergeten ook niet dat Goudou in de eerste plaats een ontmoetingsplaats is voor lesbiennes van alle leeftijden, ongeacht je sociale, culturele of etnische bagage. De meeste Goudou-leden of trouwe tooghangers kennen al een hele tijd de weg naar het café, en zijn al jaren uit de
kast (of hebben er zelfs nooit in gezeten).

We willen hierbij echter niet uit het oog verliezen, dat er nog heel wat vrouwen zijn die de eerste stap nog niet gezet hebben – en de drempel van den Entrepot kan soms onmenselijk hoog lijken.

We hechten daarom ook een groot belang aan ons onthaal – via telefoon, email of de postbus kan iedereen die koudwatervrees heeft de eerste contacten leggen met de onthaalmoeders voor een eerste gesprek, een afspraak in het café of gewoon wat uitleg over onze werking.

In dit kader wordt er ook door een van onze leden een praatgroep opgericht, die een luisterend oor wil bieden voor lesbiennes die nog in – of net uit een heterorelatie zijn en op zoek zijn naar gelijkgestemden om hun ervaringen te delen.

Het nieuwe GOUDOU-bestuur en dat zijn: Elke, Fabienne, Karine, Liliane, Mieke en Ria
Gepost op 7 april 2008 om 13u18