Na Brokeback Mountain worden ook de dames getrakteerd op een gloednieuwe romantische komedie. Kinepolis start op woensdag 7 juni met de vertoning van Imagine Me & You, een liefdesverhaal over twee vrouwen, waarvan één op het punt staat te trouwen. Met Piper Perabo (Paulie van Lost & Delirious)…

Het verhaal

Bloemiste Luce (Lena Headey) maakt kennis met Rachel (Piper Perabo), die op het punt staat te trouwen met haar vriend Heck (Mathew Goode). De twee worden hechte vrienden maar Luce laat al snel weten dat ze lesbisch is. Rachel weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ze daarmee aan moet maar kan niet ontkennen dat ze zich toch ook wel aangetrokken voelt tot Luce. Terwijl Rachel onzeker blijft begint Luce haar steeds meer te verleiden en groeien de twee steeds verder tot elkaar. Zelfs verloofde Heck heeft wel in de gaten dat er iets opbloeit tussen Luce en Rachel.
Als Rachel dan uiteindelijk toegeeft is het romantisch hek ook van de dam. Van een huwelijk tussen Rachel en Heck is geen sprake meer maar hoe maakt je dat duidelijk aan je ouders en hoe vertel je dat je er vandoor gaat met een vrouw!

De cast

Matthew Goode is de Britse cutie die je misschien kent als undercoveragent Ben uit Chasing Liberty (2004) of als Tom Woody Allens’ Matchpoint (2005).
Piper Perabo werd vooral bekend als Paulie uit de kas(t)kraker Lost and Delirious (2001)
Lena Headey speelde Angelika in The Brothers Grimm en Kathryn in The Cave (2005)

De Pers

Cinenews: “Met zijn degelijke Britse humor en een zorgvuldig gekozen cast is ‘Imagine Me and You’ een frisse noot tussen de blockbusters die ons deze zomer wachten. De voorspelbaarheid van vele scènes is jammer, maar het had heel wat erger gekund…”
Filmtotaal: ” Het is aardig dat voor de verandering alleen de man een obstakel vormt, en niet de homoseksualiteit zelf.”

Bron: Kinepolis Film Distribution

www.kfd.be/index.php?page=goodies?=photos&detail=148 www2.foxsearchlight.com/imaginemeandyou/