Bimbam! De Roomse paasklok luidt zondag over de website van Jong & HiB en strooit haar eieren uit. Pasen is van oorsprong een Angelsaksische feest van vruchtbaarheid en geluk. Dat zorgt ervoor dat er overal eieren kunnen liggen, als teken van het nieuwe leven. Het is aan jullie om deze te zoeken! Wie zoekt, die vindt en zal beloond worden met eieren van chocola!

Tussen de teksten door, in afbeeldingen en forumberichten op www.j-h.be kun je paaseieren ‘rapen’.
Mail voor paasmaandag om 20 uur stipt, de specifieke locaties door van waar je eieren hebt gevonden naar [email protected] en wij wisselen ze om in echte chocolade-eieren! Iedereen die zoekt heeft dus prijs, en hoe meer je er kunt vinden, hoe meer je er zult krijgen!
Op de site van de holebi-jongerenwerking uit Brugge staan er vanaf dan ook nieuwe verhalen van Carline (24) een dove lesbienne, Isa (17) een lesbies meisje uit Libanon, nieuwe vragen voor Klodien en veilig vrijen voor de jongens! Sinds kort heeft het Jong & HiB forum ook haar culinaire rubriek gekregen, naast heel wat andere boeiende onderwerpen. Allemaal plaatsen waar je zondag naar eieren kunt zoeken door te surfen naar www.j-h.be

Aan iedereen een vrolijk Ostara / Pasen!
Gepost op 15 april 2006 om 11u05