BRUGGE – Expositie in Salon Arents met queer art van hedendaagse queer kunstenaars. Verwacht je aan een mix van fotografie, installatie, tekeningen, collage, mixed media, poëzie…

De hele maand lang nodigt Musea Brugge gastcuratoren Kim Note (fotograaf) en Maria Kleopatra (model en DJ) uit voor ‘Queer Was Here’. Met een queer art expositie en een kalender vol lezingen, debatten, sessies en feesten in en rond Salon Arents gaan we het gesprek aan over de (onder)representatie van LGBTQ in musea.

In de tweede zaal van Salon Arents ontdek je tussen 4 en 26 maart een queer art expositie met een mix van fotografie, installatie, tekeningen, collage, mixed media, poëzie. Queer art door queer artists Kim Note & Maria Kleopatra, Peter Platel, Tom Van Den Wijngaert, Arjan Vanmeenen, Ugo Woatzi, Ifa Brand, Jonas Van Der Haegen, Cavalier Queer, Sero, Zoë Monsaert

Praktisch

  • Zaterdag 4 maart – Zondag 26 maart, 9u30-17u00 (gesloten op maandagen)
  • Salon Arents/Arentshuis, Dijver 16, 8000 Brugge
  • Gratis – reserveren is niet nodig, loop gerust binnen