Mijn iks-ij doet koekoek!

ISBN 978 9 081 27733 4
Robin is leraar biologie. Op zijn hoofd zitten twee kruinen. Ze zitten elkaar in de haren. De twee kruinen staan symbool voor het mannelijke en vrouwelijke, die in elk van ons aanwezig is. Je kunt al man geboren worden en je vanbinnen een meisje voelen. Of als meisje geboren zijn en je een jongen voelen. Zoiets heet genderdysforie.
Volgens auteur Ted van Lieshout is deze novelle, een sympathieke poging om iets dat voor de meeste mensen volstrekt onbegrijpelijk is begrijpelijk te maken.
In het verhaal zitten heel wat moeilijke woorden, die achterin verklaard worden. Het hoofddoel is jongeren te laten nadenken over hun eigen seksuele identiteit, op een leeftijd wanneer men zijn gender een plaats toekent.
Paperback, perfect bound, 32 blz geïllustreerd met woordverklaringen. 9€

[olleke_message icon=”Tip.png” href=”/contact”]Een bestelling doormailen[/olleke_message]
Jong & HiB biedt de mogelijkheid een aantal gerelateerde artikelen te bestellen, waarvan de opbrengst gaat naar onze socio-culturele projecten. Onze prijzen zijn voordelig en de verzending discreet en verzorgd. Stuur ons een mailtje met wat je graag wilt bestellen.